TROTKOVA

Povzetek
Šifra nepremičnine: 
PH24
Država: 
Regija: 
Kraj: 
Vrsta posla: 
Cena: 
120000 €
Leto izgradnje: 
1880
Leto obnove: 
1990
Površina: 
150 m2
Parcela: 
19667 m2
Energijski razred: 

Opis

NA IZREDNO LEPI, MIRNI IN SONČNI LOKACIJI V BLIŽINI BENEDIKTA    PRODAMO VEČJE POSESTVO S STANOVANJSKO STAVBO IN POMOŽNIM OBJEKTOM 

Na delno hribovitem območju razpršene stanovanjske gradnje, naselja Trotkova, prodamo stanovanjsko hišo z gospodarskim poslopjem ter večjo površino zemljišča. Hiša je bila zgrajena leta 1880, obnovljena okrog leta 1990 (streha in fasada ter notranjost). Je delno opečne gradnje in delno kamen (klet in dnevna soba) z lesenimi dvoslojnimi okni ter polkni. Ostrešje je leseno, neizolirano z opečno kritino. Hiša ima  približno 200 m2 površine, od tega je 150 m2 uporabne površine in 50 m2 kleti. Zemljišča pod stavbo je približno 100 m2, vse parcele skupaj merijo približno 19.667 m2. Stavbnega zemljišča pa je 216 m2. 

Hiša je treh etažnosti (K + P + M), in sicer obsega pritličje predprostor z dostopom do mansarde, kuhinjo z izhodom na vrt, jedilnico z dnevno sobo, spalnico ter kopalnico. V mansardi se nahajajo tri sobe ter kopalnica.

Ogrevanje je centralno na drva. Urejeni so vsi priključki (vodovodni in elektro). Kanalizacije pa na tem območju zaenkrat še ni, je pa predvidena.

Pred hišo je odprt pogled na travnik in okoliške hribe s hišami. Ob hiši je prostoren dovoz in možnost postavitve nadstreška ali garaže. Za hišo se nahaja nekdaj vzdrževan vrt z nekaj starejšimi sortami sadnega drevja. 

V bližinjem kraju se nahaja vsa potrebna infrastruktura - vrtec, osnovna šola, igrišča, trgovina, pošta, banka, lekarna ter zdravstvena ambulanta. Do mesta Benedikt je le pet minut vožnje, saj je oddaljen od predmetne lokacije zgolj 3,8 km.

Nepremičnina je vpisana v zemljiško knjigo in bremen prosta ter se prodaja kot celota. 

Ogled in nakup priporočamo vsem, ki želijo bivati v bolj umirjenem predelu, blizu narave, a vendar s hitrim dostopom do mesta.